ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας αποχώρησε από φιλικό λόγω ρατσιστικού επεισοδίου

Ο Τορουναριγκά με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου
Ο Τορουναριγκά με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου © 2020 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας αποχώρησε λίγο πριν απ' τη λήξη του φιλικού με την Ονδούρα, με τον Τορουναριγκά να καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση.

Η Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Ονδούρα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 1-1, η ομάδα του Στέφαν Κούντζ αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά απ' το φινάλε. Ο λόγος είναι καταγγελία για ρατσιστική λεκτική επίθεση από παίκτη της Ονδούρας στον Τορουναριγκά.

"Το παιχνίδι σταμάτησε πέντε λεπτά πριν απ' το φινάλε, ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο Τορουναριγκά δέχθηκε ρατσιστική επίθεση. Η γερμανική ομάδα αποχώρησε συντεταγμένα" ανέφερε το σύντομο tweet της εθνικής Γερμανίας, ενώ το γεγονός επιβεβαιώθηκε και απ' την DFB.

"Αποφασίσαμε να φύγουμε γιατί ήταν ενάντια στις αρχές μας. Ολόκληρη η ομάδα της Ονδούρας απολογήθηκε και το θέμα θεωρείται λήξαν από εμάς και απ' τον Τζόρνταν" ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κουντζ. Τον Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς ο αμυντικός της Χέρτα είχε δεχθεί παρόμοια επίθεση από οπαδούς της Σάλκε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ