ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Νιούκαστλ έβαλε στο στόχαστρο τον Μπαλοτέλι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ντεμίρσπορ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 23 Ιανουαρίου 2016
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 23 Ιανουαρίου 2016 @2016 PAOLO LAZZERONI/AP IMAGES

Η Νιούκαστλ ρίχνει δίχτυα σε όλη την Ευρώπη στην προσπάθειά της να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να παραμείνει στην Premier League και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ντεμίρσπορ, έδειξε ενδιαφέρον για τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Λίγους μήνες πριν, η Νιούκαστλ πέρασε στην κατοχή ενός πανίσχυρου fund Σαουδαράβων επιχειρηματιών, γεγονός που την έκανε έναν από τους πλουσιότερους συλλόγους στον κόσμο, όμως στο χορτάρι δεν έχει δει ακόμα αυτή την αλλαγή επιπέδου.

Απόδειξη ο ανηφορικός δρόμος που έχει τραβήξει από την αρχή της σεζόν και που την έχει φέρει αυτή τη στιγμή στην 19η θέση της Premier League, με τη νέα διοίκηση να προσπαθεί από την πλευρά της να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο για να σωθεί η σεζόν και να αρχίσει από την επόμενη η πολυπόθητη... εκτόξευση.

Μέχρι τώρα, οι Κίεραν Τρίπιερ και Κρις Γουντ ήταν τα δύο πρώτα αποκτήματα για την ομάδα του Έντι Χάουι, που δεν σταματάει ωστόσο εδώ και καθημερινά εμφανίζεται στο προσκήνιο αρκετών σεναρίων για την ενίσχυσή της.

Ο στόπερ Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλης και ο μεσοεπιθετικός Τζέσε Λίνγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύο ονόματα που φιγουράρουν στο ρεπορτάζ της από την Δευτέρα όμως τις τελευταίες ώρες, άλλο είναι το όνομα που έχει προκαλέσει αίσθηση στο αγγλικό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο.

Πρόκειται για τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον άλλοτε φορ των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ και νυν της Ντεμίρσπορ να είναι στο στόχαστρο των καρακάξων, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας στην "Fanatik".

"Η Νιούκαστλ σκέφτηκε να πάρει τον Μπαλοτέλι. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν κάνει επίσημη πρόταση. Υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του όμως δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το ποσό", τόνισε ο Μουράτ Σαντσάκ, ο οποίος παραδέχτηκε επίσης ότι υπήρχε και πρόταση από την Σαουδική Αραβία για τον 31χρονο Ιταλό φορ που απέρριψε η ομάδα του.

"Δεν έχουμε διαθέση να πουλήσουμε", πρόσθεσε αναφορικά με τον "Super Mario", ο οποίος δείχνει αναγεννημένος φέτος στην Τουρκία έχοντας 8 γκολ και 4 ασίστ σε 20 εμφανίσεις που έχουν συμβάλλει σημαντικά στην 6η θέση της βαθμολογίας που κατέχει μέχρι στιγμής η ομάδα του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ