VIRAL

Η νέα Miss Italia είναι φανατική οπαδός της Νάπολι και ξέρει από ανηφοριές στη ζωή

Η νέα Miss Italia είναι φανατική οπαδός της Νάπολι και ξέρει από ανηφοριές στη ζωή
INSTAGRAM.COM/ZEUDIDIPALMA

Αν κάποιος αναζητεί μία βασίλισσα της ομορφιάς που να μη μοιάζει με τις άλλες, αυτή είναι η Τζέουντι ντι Πάλμα. Η νέα Miss Italia δηλώνει βέρα φαν της Νάπολι και ξεκαθαρίζει πως μετά το δικό της τίτλο θέλει και το σκουντέτο για να πανηγυρίσει το νταμπλ!

Οι τιφόζι της Νάπολι συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα την περασμένη Κυριακή (6/3) με στόχο να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη επί της Μίλαν και να την οδηγήσουν στην κορυφή, όμως λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο. Στη θέση αυτή βάλτε τον Ολιβιέ Ζιρού, που σκόραρε το 8ο φετινό του γκολ στην Serie A αλλά πρώτο εκτός έδρας και χάρισε στους ροσονέρι το τρίποντο (1-0), το οποίο τους έφερε στην 1η θέση και έριξε στην 3η τους παρτενοπέι.

Όπως ήταν λογικό, η κατήφεια και ο προβληματισμός εμφανίστηκαν ξάφνου ως μαύρα και σκοτεινά σύννεφα πάνω από την πρωτεύουσα του ιταλικού Νότου, με αρκετούς φίλους της ομάδας να ρίχνουν λευκή πετσέτα στη μάχη του τίτλου με αναφορές τους στα social media. Την άποψη αυτή πάντως δεν την εστερνίζεται ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αλλά και μία από τις πλέον γνωστές φιλάθλους της Νάπολι εδώ και λίγο καιρό: η Τζέουντι ντι Πάλμα.

Πρόκειται για την Miss Italia 2021 που χρειάστηκε -λόγω κορονοϊού- να περιμένει πέντε μήνες για να διεκδικήσει και τελικά να κατακτήσει το βραβείο της ομορφότερης γυναίκας της χώρας τον Φεβρουάριο του 2022, με την 20χρονη καλλονή να κατάγεται από την Νάπολη και να μην κρύβει το πάθος της τόσο για την πόλη που μεγάλωσε όσο και για την μεγάλη ποδοσφαιρική εκπρόσωπό της.

"Είμαι μεγάλη φαν της Νάπολι και φέτος, μετά από την κατάκτηση του τίτλου της Miss Italia, ελπίζω να πανηγυρίσω το νταμπλ με μία κατάκτηση του σκουντέτο από πλευράς των παικτών. Στην Νάπολι φυσάει θετικός αέρας", δηλώνει απερίφραστα η Τζέουντι Ντι Πάλμα, που στέλνει μάλιστα και ένα μήνυμα στον Λουτσιάνο Σπαλέτι ενόψει της τελικής αντεπίθεσης των παρτενοπέι:

"Θα πρέπει να πιστεύουμε πάντα στους στόχους μας ακόμα και αν μοιάζουν μή πραγματοποιήσιμοι ή αδύνατοι. Εγώ στην αρχή δεν πίστευα ότι μπορούσα να κερδίσω τον τίτλο της Miss Italia, αλλά σκεφτόμουν ότι έχω ό,τι χρειάζεται για να φτάσω μέχρι το τέλος της διοργάνωσης και έτσι έγινε.

Στον κύριο Σπαλέτι θα έλεγα πως στη ζωή δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ και πως τα όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν και τα προγνωστικά να ανατραπούν".

Σημειώνεται πως η νέα βασίλισσας της ομορφιάς στη γειτονική χώρα είναι και μεγάλη φαν του Λορέντσο Ινσίνιε ("είναι μεγάλος αρχηγός και το αντίο του στο φινάλε της σεζόν για να πάει στην Toronto Fc συνιστά μεγάλη απώλεια για όλους μας"), ενώ το γεγονός που κάνει ακόμα πιο ισχυρό το δέσιμό της με την Νάπολι είναι τα... παιδικά της χρόνια, που ήταν συνυφασμένα με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά αλλά και με αντιξοότητες.

Ούσα μικρό κορίτσι έπαιζε ποδόσφαιρο ενώ μεγάλωσε σε μία από τις σκληρές συνοικίες της Νάπολης, την Scampia, εκεί που η μητέρα της, Μαρία Ροσάρια, ίδρυσε έναν οργανισμό που ονομάζεται "La Lanterna di Scampia", ο οποίος έχει ως στόχο να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τους δρόμους και να αναδείξει νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα.

Η Τζέουντι είναι πρόεδρος του οργανισμού και έμαθε από νωρίς να ηγείται, μιας που ο πατέρας της οικογένειας Ντι Πάλμα τούς εγκατέλειψε (έχει δύο ακόμα αδέρφια, τους Τζουζέπε και Άζια) όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών.

Η πίστη της άλλωστε στη δυνατότητα της Νάπολι για το σκουντέτο πηγάζει και από της δική της αστείρευτη δύναμη που την έχει φέρει να πρωταγωνιστεί σε αρκετά "μέτωπα", με την νέα Miss Italia να έχει αποφοιτήσει από το Επιστημονικό Λύκειο και να σπουδάζει αυτή την περίοδο Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Federico II της Νάπολης.

TAGS VIRAL ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ