VIRAL

Η νέα φοβερή εμφάνιση της Βενέτσια παρουσιάστηκε σε γόνδολα με Ελληνίδα μοντέλο

Η νέα φοβερή εμφάνιση της Βενέτσια παρουσιάστηκε σε γόνδολα με Ελληνίδα μοντέλο
PHOTO CREDITS: VENECIA FC/ PHOTOGRAPHER: CHRIS KONTOS

Η Βενέτσια παρουσίασε και την τρίτη της εμφάνιση για την νέα αγωνιστική σεζόν, βάζοντας φαντασία και μία Ελληνίδα για μοντέλο.

Η Βενέτσια ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική σεζόν στην Β' κατηγορία της Ιταλίας, ωστόσο η παρουσίαση των νέων εμφανίσεών της δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από καμπάνιες υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα η ομάδα της Βενετίας είχε ιταλο-ελληνικό χρώμα στην παρουσίαση και της τρίτης της εμφάνισης.

Η ιταλική ομάδα είχε και φέτος... έμπνευση αναφορικά με τις εμφανίσεις που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της, με την τρίτη της φανέλα να έχει χρυσό χρώμα, εντυπωσιακό σκηνικό και μία Ελληνίδα θεά για μοντέλο.

Συγκεκριμένα η φωτογράφιση για την παρουσίαση της τρίτης εμφάνισης έγινε μέσα σε μία γόνδολα σε ένα από τα κανάλια της πόλης ενώ με αυτές πόζαρε η Ελληνίδα Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Η εμφάνιση συνδυάζει το μοντέρνο με κλασικά στοιχεία (όπως αυτά στον γιακά της), ενώ φυσικά τα βλέμματα μαγνητίζει και η Ελληνίδα που ποζάρει φορώντας τη.

Η φανέλα έχει κάτι το αριστοκρατικό, κάτι το πολυτελές, με το χρυσό, το χαρακτηριστικό χρώμα της πόλης να δεσπόζει και να δίνει μία διαφορετική νότα μαζί με το κλασικό μαύρο της ομάδας.

TAGS VIRAL ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ