SERIE A

"Η Νάπολι εξετάζει τον Γιαννούλη για τον Ιανουάριο"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του "Rai", Τσίρο Βενεράτο, η Νάπολι παρακολουθεί στενά τον Δημήτρη Γιαννούλη ενόψει Ιανουαρίου, με τον ΠΑΟΚ να τον κοστολογεί στα 10.000.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτέλεσε το πιο "καυτό" όνομα στο μεταγραφικό παζάρι για τον ΠΑΟΚ, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά τους διοικούντες τον Δικέφαλο να επιλέγουν τελικά να τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως αρκετοί σύλλογοι συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωσή του. Μεταξύ αυτών, όπως φαίνεται, είναι κι η Νάπολι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο του "Rai", Τσίρο Βενεράτο να αναφέρει πως βρίσκεται στη short list μαζί με τον Έμερσον Παλμέρι της Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ κοστολογεί 10.000.000 ευρώ τον 25χρονο αριστερό μπακ, ενώ ο ίδιος θέλει ένα συμβόλαιο περίπου στο 1.200.000 ευρώ ετησίως. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον Έμερσον, ο Βενεράτο υποστηρίζει πως η Τσέλσι θέλει να τον ξεφορτωθεί και είναι θετική να τον παραχωρήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς ύψους 25.000.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής ζητάει ένα συμβόλαιο πάνω απ' τα 2.500.000 ευρώ που παίρνει τώρα στους Λονδρέζους.

TAGS SERIE A ΠΑΟΚ ΙΤΑΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ