VIRAL

Η Μπορντό διέκοψε συνεργασία με χορηγό επειδή την τρόλαρε

Ο Τιμοτέ Πεμπέλ της Μπορντό σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 15 Αυγούστου 2021
Ο Τιμοτέ Πεμπέλ της Μπορντό σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μπορντό διέκοψε χορηγικό συμβόλαιο με στοιχηματική εταιρία, η οποία έκανε tweets... χλευάζοντας την αγωνιστική απόδοση της γαλλικής ομάδας!

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της Μπορντό με τη Winamax, η οποία διεκόπη προ ημερών λόγω... τρολαρίσματος της στοιχηματικής εταιρίας για τα άσχημα αποτελέσματα του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Οι "γιρονδίνοι" βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, δίνουν μάχη αποφυγής του υποβιβασμού από τη Ligue 1 και σε κανένα σημείο της σεζόν δεν βρήκαν στήριξη από το χορηγό τους, που όλο αυτό το διάστημα σχολίαζε περιπαικτικά στα social media του τα άσχημα αποτελέσματα.

"Διακόπτουμε τη συνεργασία με τη Winamax, της οποίας η επικοινωνία για το χθεσινό παιχνίδι δεν ταιριάζει με το σύλλογο. Έχουμε χιούμορ, αλλά δεν είναι αυτό δεν ήταν στο πνεύμα της συνεργασίας", εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Τομά Ζακεμιέ, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες.

Η Winamax είχε κάνει περίπου 20 tweets τρολαρίσματος τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ενώ ενδέχεται να υπήρχαν κι άλλα τα οποία διεγράφησαν στην πορεία.

Μόλις έγινε γνωστή η διακοπή της συνεργασίας, ήρθε ακόμα ένα αντίστοιχο tweet που έγραφε: "Ψάχνουμε για μια καλή άμυνα εδώ και μία ώρα, αλλά όπως οι Γιρονδίνοι, δεν βρίσκουμε".

"Θα υπάρξει οικονομικός αντίκτυπος, αλλά θα τον αναπληρώσουμε από άλλα έσοδα", πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Ζακεμιέρ, για τα 1.300.000 ευρώ που θα χάνει κάθε χρόνο ο σύλλογος, ύστερα από τη διακοπή της συμφωνίας.

TAGS VIRAL LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ