ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα βελτιώνει την προσφορά της για Λεβαντόβσκι, η Μπάγερν ζητάει 60 εκατομμύρια

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα βελτιώνει την προσφορά της προς την Μπάγερν για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον δημοσιογράφο του Sky Γερμανίας να αναφέρει πως η μεταγραφή του Πολωνού στους μπλαουγκράνα γίνεται όλο και πιθανότερη.

Στη συνέντευξη Τύπου της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Σαντιό Μανέ, ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, ρωτήθηκε γι' ακόμη μία φορά για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Η απάντησή του ήταν η εξής: "Έχει συμβόλαιο έως το 2023, τον περιμένουμε την πρώτη μέρα της προετοιμασίας".

Πίσω από αυτές τις δηλώσεις το σκληρό "πόκερ" ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sky Sport Γερμανίας, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι μπλαουγκράνα βελτίωσαν την προσφορά τους. Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά της Μπάρτσα ήταν στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ των Βαυαρών εκτιμά πως η μετακίνηση του Πολωνού στράικερ στην Καταλονία είναι πιο πιθανή τώρα απ' ότι ήταν την περασμένη εβδομάδα.

Η Μπάγερν πάντως δεν υποχωρεί από τις απαιτήσεις της και επιμένει να ζητάει από την Μπαρτσελόνα το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών συνεχίζονται και είναι σκληρές και υπάρχει η εκτίμηση ότι θα τα βρουν κάπου στη μέση.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ