ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τιμήσει τον Μέσι στην 125η επέτειο του συλλόγου το 2024

Ο Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα
Ο Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα © 2019 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ευχαριστήσει τον Λιονέλ Μέσι για τη συνεισφορά του στην ομάδα, τιμώντας τον 2024 στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 125 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο Λιονέλ Μέσι οφείλει πολλά στην Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ, που μεγαλούργησε και αφοσιώθηκε στον ισπανικό σύλλογο για περισσότερα από 20 χρόνια (συγκεκριμένα 21) έχει συνδεθεί όσο κανείς άλλος με τους "μπλαουγκράνα".

Ο πλέον επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αναγκάστηκε το περασμένο καλοκαίρι να αποχαιρετήσει μία ένδοξη καριέρα στη Βαρκελώνη και να γυρίσει σελίδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο καταλανικός σύλλογος θέλει να τον ευχαριστήσει, τιμώντας τον το 2024 στο πλαίσιο του εορτασμού της 125ης επετείου της ομάδας.

"Ήταν επώδυνο. Αν κάνω έναν απολογισμό, είναι η πιο θλιβερή απόφαση από όλες και δεν θα ήθελα ποτέ να την πάρω, αλλά ούτε και μετανιώνω γιατί ήθελα να βάλω τον θεσμό πάνω από όλα, ακόμα και πάνω από τους προπονητές και τους καλύτερους παίκτης στην ιστορία.

Και έπρεπε να το κάνουμε. Επειδή η κατάσταση που κληρονομήσαμε ήταν αυτή που ήταν", ήταν τα λόγια του Τζουάν Λαπόρτα στο κανάλι της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ