ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει τον Άνσου Φάτι πριν από το clasico για να τονώσει το ηθικό των παικτών της

Ο Άνσου Φάτι της Μπασρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Άνσου Φάτι της Μπασρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα βιάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Άνσου Φάτι την τρέχουσα εβδομάδα πριν από το clasico με τη Ρεάλ, καθώς σύμφωνα με τη Mundo Deportivo θέλει να τονώσει το ηθικό των παικτών της και να τους δώσει ώθηση.

Το ταλέντο της "Λα Μασία", Άνσου Φάτι, επιθυμεί να δέσει για πολλά ακόμα χρόνια στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα, η οποία και θέλει να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό την ανανέωση του συμβολαίου του 18χρονου.

Ο καταλανικός σύλλογος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, όντας στην 9η θέση της βαθμολογίας της La Liga με 12 πόντους (-8 απ' την κορυφή) και σε συνδυασμό με την κακή εικόνα της ομάδας στο Champions League , έχοντας δύο ήττες από Μπάγερν και Μπενφίκα, προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα με τις εσωτερικές "μεταγραφές".

Ο Φάτι, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, είναι το πρώτο όνομα της σχετικής λίστας που ο Τζουάν Λαπόρτα επιθυμεί να δέσει. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να κλείσει την υπόθεσή της ανανέωσης πριν από το clasicο με τη Ρεάλ την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Στόχος είναι να τονώσει το ηθικό των παικτών της.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ