ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπαρτσελόνα πρώτη στα έσοδα για τη σεζόν 2019-2020

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ του Μέσι κόντρα στη Γρανάδα
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ του Μέσι κόντρα στη Γρανάδα AP PHOTO/JOSE BRETON

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα έσοδα στον κόσμο, σύμφωνα με τελευταία έκθεση της "Deloitte Football Money League".

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βρίσκεται στα όριά της όσον αφορά στα οικονομικά της και τα αλόγιστα έξοδα της είναι αυτά που την φέρνουν στο... χείλος του γκρεμού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα κλαμπ με γενναία έσοδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταία έκθεση της "Deloitte Football Money League", είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα έσοδα στην Ευρώπη για τη σεζόν 2019-20.

Οι Καταλανοί φιγουράρουν στην κορυφή με 715,1 εκατ. ευρώ και από κοντά βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 714,9 εκατ. ευρώ. Η διαφορά τους είναι απειροελάχιστη, με τη Μπάγερν Μονάχου να ακολουθεί με 634,1 εκατ. ευρώ. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σ.Ζ., Τσέλσι, Τότεναμ και Γιουβέντους.

Σε παρένθεση στην παρακάτω λίστα βρίσκονται τα έσοδα της προηγούμενης χρονιάς και θα δει κάποιος ότι ήταν περισσότερα για όλες τις ομάδες σε σχέση με αυτά που προκύπτουν από την τελευταία έκθεση της Deloitte. Τα νούμερα βέβαια παραμένουν τεράστια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και πολλά κλαμπ έχουν τεράστια έσοδα από πολλές πηγές.

AP Photo/Jose Breton

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ