ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα απειλεί τον Ουμτιτί με διακοπή συμβολαίου αν δεν βρει ομάδα

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Σαμουέλ Ουμτιτί σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Ουμτιτί συνεχίζει να μην βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, η Μπαρτσελόνα φαίνεται να χάνει την υπομονή της με τον Γάλλο αμυντικό και τον απειλεί με διακοπή συμβολαίου.

Στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στο πλάνο των μπλαουγκράνα, έτσι τον έχουν ενημερώσει να βρει ομάδα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ουμτιτί, σύμφωνα με την καταλανική Sport αρνείται να αποχωρήσει απ' την ομάδα της Καταλανίας και έτσι απορρίπτει προτάσεις που του έρχονται απ' την Γαλλία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμπεριφορά του Γάλλου αμυντικού έχει προκαλέσει αγανάκτηση στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να λάβει δράση. Έχει δώσει περιθώριο μία εβδομάδα στον Ουμτιτί για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν δεν το κάνει, τότε απειλούν τον ποδοσφαιριστή τους με άμεση διακοπή του συμβολαίου. Ωστόσο, υπάρχει η ελπίδα πως θα υπάρξει εν τέλει μία συμφωνία.

Ο Ουμτιτί, τον οποίο αγόρασε η Μπαρτσελόνα το 2016 απ' τη Λιόν για 25 εκατομμύρια ευρώ, έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς έως το 2024. Με την φανέλα των μπλαουγκράνα έχει αγωνιστεί σε 132 αναμετρήσεις συνολικά σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ