ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν θέλει να πουλήσει τον Ζάμπιτσερ

Ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Λειψία
Ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Λειψία 2021 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Σύμφωνα με την Bild, η Μπάγερν θέλει να πουλήσει τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, προκειμένου να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του. Λαμβάνει περίπου δέκα εκατομμύρια τη χρονιά.

Η Μπάγερν απέκτησε τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ από τη Λειψία το καλοκαίρι του 2021 για 15 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό ο 28χρονος μέσος να μην συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Βαυαρών και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Μπάγερν θέλει να πουλήσει τον Ζάμπιτσερ αυτό το καλοκαίρι, ώστε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του. Ο Αυστριακός μέσος λαμβάνει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

Η Μπάγερν θα ακούσει προσφορές κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζάμπιτσερ είναι απογοητευμένος από τον σχεδιασμό των Βαυαρών. Φέρεται να αισθάνεται έλλειψη στήριξης και γνωρίζει πως η Μπάγερν προσπαθεί να τον αντικαταστήσει με τον Κόνραντ Λάιμερ.

Τη φετινή σεζόν ο Ζάμπιτσερ πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν. Πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ