ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν πιέζει την Μπαρτσελόνα να καταθέσει άμεσα πρόταση για τον Λεβαντόβσκι

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ © 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Η Μπάγερν έχει ζητήσει από την Μπαρτσελόνα να καταθέσει άμεσα πρόταση αν θέλει να αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, σύμφωνα με το γερμανικό SPORT1.

Η Μπάγερν έχει αποδεχθεί πλέον ότι οι δρόμοι της με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σύντομα θα χωρίσουν, αφού ο Πολωνός σταρ έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσου.

Αν και το συμβόλαιό του λήγει το 2023 οι Βαυαροί προκειμένου να μην τον κρατήσουν στις τάξεις τους για ακόμα έναν χρόνο και τον χάσουν ως ελεύθερο τη νέα σεζόν, είναι ανοικτοί να τον πουλήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Προϋπόθεση βέβαια, είναι να ικανοποιηθεί ο γερμανικός σύλλογος στο οικονομικό κομμάτι, ο οποίος ζητά 35-40 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 33χρονο σταρ.

Μάλιστα, με το γερμανικό SPORT1 η Μπάγερν πιέζει την Μπαρτσελόνα να καταθέσει άμεσα πρόταση για τον Λεβαντόβσκι αν θέλει να τον κάνει δικό της, ζητώντας από τους "μπλαουγκράνα" να το κάνουν μέσα στις επόμενες ώρες.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ