ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν αποχαιρέτησε Φλικ και τους παίκτες που αποχωρούν

Η Μπάγερν αποχαιρέτησε Φλικ και τους παίκτες που αποχωρούν
COSMOTE

Ιδιαίτερη ήταν η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga για την Μπάγερν, η οποία αποχαιρέτησε τον Χάνσι Φλικ και παίκτες όπως ο Ντάβιντ Αλάμπα και ο Τζερόμ Μπόατενγκ.

Τέλος εποχής για την Μπάγερν, η οποία πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Άουγκσμπουργκ στην "Άλιαντς Αρένα" για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, αποχαιρέτησε προπονητή, γυμναστές και φυσικά ένα σωρό παίκτες που αποχωρούν στο τέλος της σεζόν.

Ο Χάνσι Φλικ βραβεύτηκε από τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε για την προσφορά του, η οποία περιλαμβάνει την κατάκτηση των 6 διαθέσιμων τίτλων της περσινής σεζόν, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ντάβιντ Αλάμπα, ο οποίος πανηγύρισε 10 πρωταθλήματα στις 12 σεζόν που βρέθηκε στο σύλλογο, τιμήθηκε κι αυτός για την προσφορά του, πριν συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Μαζί και ο Τζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από το 2011, αλλά και ο Χάβι Μαρτίνεθ, που αποκτήθηκε ένα χρόνο αργότερα.

"Αντίο" στην Μπάγερν είπαν και παίκτες που προσέφεραν λιγότερα, όπως ο Ντόουγκλας Κόστα και ο Τιάγκο Ντάντας, αλλά και μέλη του προπονητικού επιτελείου. Ένα εξ αυτών, ο περιβόητος Μίροσλαβ Κλόζε, που από τις ακαδημίες βρέθηκε στο τιμ του Φλικ, αλλά αποχωρεί από το σύλλογο. Μαζί και ο Χέρμαν Γκέρλαντ, που βρίσκεται στην ομάδα από το 2001 και στο προπονητικό επιτελείο από το 2009.


TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ