VIRAL

Η μητέρα της Γουάντα Νάρα απάντησε με καρδούλες σε ποστάρισμα του Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπρεστ | 3 Αυγούστου 2020
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπρεστ | 3 Αυγούστου 2020 @2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τα μαύρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από το γάμο τους και απειλούσαν να τον διαλύσουν, με μία αντίδραση της μητέρας του μοντέλου σε ανάρτηση του Αργεντινού να το μαρτυρά.

Ο Μάουρο Ικάρντι χάθηκε από την ποδοσφαιρική επικαιρότητα της Παρί Σεν Ζερμέν όλη σχεδόν την εβδομάδα και η αιτία δεν ήταν άλλη από από το ότι προσπάθησε να σώσει τον γάμο του με την Γουάντα Νάρα, που έφτασε στα πρόθυρα διάλυσης από τη στιγμή που ένα τρίτο πρόσωπο (Τσίνα Σοάρες) φέρεται να μπήκε ανάμεσά τους.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η Αργεντίνα μοντέλο και μάνατζέρ του έμοιαζε αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει, αισθανόμενη προδομένη, η κατάσταση ανατράπηκε χάρη στην επιμονή του φορ της Παρί Σεν Ζερμέν να ζητήσει και τελικά να κερδίσει τη συγχώρεσή της.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, πήρε μία δεύτερη ευκαιρία, ενώ αν κρίνει κανείς από το τελευταίο επεισόδιο που προστέθηκε στο σίριαλ "Wandagate", ο Ικάρντι δεν έχει σε καμία περίπτωση απέναντί του την οικογένεια της συντρόφου του.

Τουναντίον. Ο άλλοτε καπιτάνο της Ίντερ ανέβασε το βράδυ του Σαββάτου μία φωτογραφία, όχι μαζί με την Γουάντα Νάρα όπως συνηθίζει, αλλά από το γήπεδο με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Δεν πειράζει να ανεβάσω και μία σόλο".

Η φωτογραφία αυτή κέντρισε το ενδιαφέρον της μητέρας της Γουάντα Νάρα, Νόρα Κολοσίμο, με την "Corriere dello Sport" να εντοπίζει την διαδικτυακή αντίδρασή της στην ανάρτηση του Ικάρντι, που ήταν εικόνες από χειροκροτήματα και καρδούλες και να βγάζει... ετυμηγορία:

"Αυτή η δημόσια αντίδραση ανοίγει νέα σενάρια: η οικογένεια της Γουάντα δεν θέλει το χωρισμό. Αυτή η αμφιβολία υπήρχε από τότε που είχαν διαδοθεί στην Αργεντινή φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η Ζάιρα Νάρα είχε συμβουλεύσει την αδερφή της, Γουάντα, να αφήσει τον Ικάρντι".

TAGS VIRAL ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ