LA LIGA

Η κυβέρνηση της Ισπανίας αποφάσισε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο Καμπ Νόου
Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο Καμπ Νόου © 2019 JOAN MONFORT / ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Η κυβέρνηση της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι πλέον θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ απ' την επόμενη σεζόν.

Σημαντική εξέλιξη ανακοινώθηκε στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της χώρας γνωστοποίησε πως απ' την επόμενη σεζόν θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε γήπεδα ποδοσφαίρου, αλλά και μπάσκετ.

"Επιστρέφουμε στην κανονικότητα και θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών τσα γήπεδα" ανέφερε η υπουργός υγείας, Καρολίνα Ντίας". Μάλιστα σύντομα απάντησε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας. "Είναι εξαιρετικά τα νέα, φτάνουμε στην άκρη του τούνελ" σχολίασε.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποσοστό χωρητικότητας που θα επιτρέπεται. Την απόφαση αυτή θα πάρουν οι τοπικές κυβερνήσεις, οι οποίες θα καθορίσουν τις επόμενες ημέρες το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Όπως αναφέρει η Marca, η εξέλιξη αυτή είναι μία τεράστια ανάσα για τις ομάδες. Σύλλογοι, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Ατλέτικο, η Σεβίλλη και η Μπέτις, έχουν αναγκαστεί να προβούν σε περικοπές με τα χρέη τους να μεγαλώνουν. Έτσι, με την εξέλιξη αυτή να έρχεται πριν απ' τις 30 Ιουνίου, οι ομάδες μπορούν να υπολογίζουν σε σημαντικά έσοδα.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ