ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των Ελλήνων παικτών

Η κριτική των Ελλήνων παικτών
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κρίνει τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας για την εμφάνισή τους στο φιλικό παιχνίδι με την Σερβία στα "Περιβόλια" των Χανίων.

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Σερβία στα Χανιά σε διεθνή βφιλική αναμέτρηση. Το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Κώστα Τσάνα.

Γλύκος: Δεν φέρει ευθύνη στα δυο γκολ, αφού το πρώτο ήταν εξαιρετική γωνιακή κεφαλιά, ενώ το δεύτερο ένα ασύλληπτο μακρινό σουτ. Από 'κει και πέρα, πραγματοποίησε αρκετές επεμβάσεις και έδειξε σταθερότητα.

Μανωλάς: Χωρίς το μεγάλο λάθος, χωρίς τη μεγάλη αμυντική προσπάθεια. Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια ο στόπερ της Ρόμα, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν η άμυνα σε αυτό το παιχνίδι.

Παπαδόπουλος: Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον στόπερ της Τράμπζονσπορ, που θέλει να θυμίσει τον παίκτη που δεν τον περνούσε κανένας και αποτελούσε εγγύηση για την οπισθοφυλακή.

Τοροσίδης: Χωρίς ιδιαίτερη πίεση από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής όσο έπαιξε (βγήκε στο 61'), έκανε τα βασικά στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Συνήθως ο "Τόρο" ξεχωρίζει στα περισσότερα ματς, δεν το έκανε σε αυτή την φιλική αναμέτρηση.

Βύντρα: Έπαιξε στα αριστερά, δεν πιέστηκε πολύ από την πλευρά του, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Μπροστά από τη γραμμή του κέντρου, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, δεν τα έκανε ούτε και σε αυτό το ματς.

Μανιάτης: Λάθος γύρισμα που παραλίγο να κοστίσει στην Εθνική στο 44', ενώ έδειξε τις γνωστές του αδυναμίες στο παραγωγικό κομμάτι. Πάντως, έτρεξε, πάλεψε, είχε όρεξη όπως πάντα, αλλά δεν περιμένει κάποιος από τον Μανιάτη να βοηθήσει στο επιθετικό σκέλος.

Σάμαρη: Δεν έκανε καλό παιχνίδι, κάτι που είχε συμβεί και σε προηγούμενα παιχνίδια που είχε πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι, γι' αυτό και ήταν ακίνδυνη και προβλέψιμη η Εθνική μας μπροστά.

Κονέ: Πολλά νεύρα από τον άσο της Ουντινέζε. Είχε 1-2 καλές στιγμές στο ματς, αλλά η φάση που σπρώχνει τον Μανιάτη καλύτερα να ξεχαστεί, αν και ήταν αφόρητοι οι πόνοι στη μύτη. Παίκτης με δεδομένη ποιότητα που περιμένει πολλά απ' αυτόν η Εθνική στην συνέχεια.

Μαυρίας: Θα περίμενε να γίνει πιο απειλητικός από την πλευρά και να προκαλέσει προβλήματα με την ταχύτητά του. Παρ' όλα αυτά, δεν έδειξε πολλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι.

Χριστοδουλόπουλος: Στο πρώτο μέρος ήταν δραστήριος, ζήτησε και ένα πέναλτι, είχε και μια καλή στιγμή στο 50' με μακρινό σουτ. Πάντως, ούτε αυτός κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα όπως και οι περισσότεροι διεθνείς.

Αθανασιάδης: Δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο το διάστημα που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και έμεινε στα ρηχά. Συνέχισε τις "χαμηλές πτήσεις" με την φανέλα της Εθνικής, δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Γκέκα στο 64'.

Μπακάκης: Πέρασε στο ματς στη μια ώρα παιχνιδιού και έδειξε διάθεση, δίχως να φαίνεται ψαρωμένος. Θετική η παρουσία του νεαρού άσου της ΑΕΚ, έκανε αρκετά καλό ντεμπούτο, παίζοντας αντί του Τοροσίδη.

Τζιόλης: Πέρασε στον αγώνα στο 64' αντί του νευρικού Κονέ, αλλά πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του. Δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του Τσάνα.

Γκέκας: Μπήκε αντί του Κλάους, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη φάση και να ενοχλήσει τον Στοΐκοβιτς και την άμυνά του. Ούτε με τα Νησιά Φερόε ήταν καλός ο φορ της Ακχισάρ, αν και δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

Κολοβός: Θα τη θυμάται για καιρό αυτή τη μέρα, κάνοντας ντεμπούτο με την Ανδρών στο 71' αντί του Μαυρία. Είχε όρεξη, αλλά δεν μπορούσε να... τραβήξει και τους άλλους. Θα έχει και άλλες ευκαιρίες για να δείξει τις δυνατότητές του, αρκεί να αποκτήσει σταθερότητα.

Μάνταλος: Είχε μια καλή φάση για να ισοφαρίσει, παίζοντας από το 79' αντί του Σάμαρη. Ήταν δραστήριος και προσπάθησε να δείξει πράγματα.

Μόρας: Πέρασε στον αγώνα στην θέση του Μανωλά και βρέθηκε στο πλάι του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Εκείνα τα λεπτά, η Ελλάδα πίεζε για την ισοφάριση και δεν πιέστηκε ο ίδιος ιδιαίτερα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ