ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε 19 κρούσματα, αλλά δεν ζήτησε αναβολή με την Παλμέιρας του Φερέιρα

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε 19 κρούσματα, αλλά δεν ζήτησε αναβολή με την Παλμέιρας του Φερέιρα
DIOGO REIS/AGIF

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε 19 κρούσματα κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παικτών, αλλά δεν ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας του πρωταθλήματος με την Παλμέιρας του Αμπελ Φερέιρα

Η Βραζιλία μαστίζεται από κρούσματα κορονοϊού και φυσικά οι ομάδες της χώρας δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Η χώρα έχει ξεπεράσει τους 257.000 θανάτους και έχει 10,6 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε 19 καινούργιες περιπτώσεις Covid-19, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παικτών, αλλά δεν ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας με την Παλμέιρας του Αμπελ Φερέιρα στο στάδιο Neo Química Arena.

Οι αμυντικοί Φάμπιο Σάντος, Φάγκνερ και Ραούλ Γκουστάβο, οι μέσοι Γκαμπριέλ και Ραμίρο, ο επιθετικός Καγέ και οι τερματοφύλακες Γκιγέρμε και ο Κάσιο, είναι οι παίκτες που μολύνθηκαν. Ο τελευταίος μάλιστα για δεύτερη φορά.

Από 'κει και πέρα, έντεκα μέλη του προπονητικού τιμ και συνεργάτες των οποίων η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε, διαγνώστηκαν επίσης με κορονοϊό. Η Κορινθιανς θα χρησιμοποιήσει παίκτες της ομάδας U-20 για να συμπληρώσει το ρόστερ της, θυμίζοντας ότι τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει δέκα κρούσματα.

@2021 Diogo Reis / Associated Press

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ