ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η κόρη του οπαδού της Ρίβερ που σκοτώθηκε ήταν στο γήπεδο, αλλά δεν ήξερε για τον θάνατο του πατέρα της

Ο οπαδός της Ρίβερ Πλέιν που σκοτώθηκε με την κόρη του
Ο οπαδός της Ρίβερ Πλέιν που σκοτώθηκε με την κόρη του PRINT SCREEN

Η κόρη του οπαδού της Ρίβερ Πλέιτ που βρήκε τραγικό θάνατο μετά την πτώση από το πάνω διάζωμα, βρισκόταν στο γήπεδο κι έφυγε όταν διακόπηκε το ματς, καθώς δεν γνώριζε πως σκοτώθηκε ο πατέρας της.

Ο Πάμπλο Μαρσέλο πήγε στο Μονουμεντάλ για να παρακολουθήσει το Σάββατο (3/6) τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του. Ο άτυχος 53χρονος άντρας έπεσε από το πάνω διάζωμα στο μεσαίο και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ακόμα πιο τραγική κάνει την είδηση του θανάτου, η πληροφορία που μεταφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής, σύμφωνα με την οποία η κόρη του βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά δεν γνώριζε για τον θάνατο του πατέρα της.

Μάλιστα, καθώς η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά από τον διαιτητή, όταν έγινε γνωστό ότι ένας οπαδός σκοτώθηκε, η κοπέλα αποφάσισε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Έξω από το γήπεδο όμως, πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για τον πατέρα της κι έτσι επέστρεψε για να μάθει τι έχει συμβεί. Λίγο αργότερα, πόσταρε μία φωτογραφία μαζί του από τα παιδικά της χρόνιας, γράφοντας: "Θα σε αγαπάω για όλη μου τη ζωή, μπαμπά".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ