ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε και από την Μπρόντμπι και έφτασε τις τέσσερις σερί αποτυχίες

Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε και από την Μπρόντμπι και έφτασε τις τέσσερις σερί αποτυχίες
EUROKINISSI SPORTS

Η Κοπεγχάγη απέτυχε και κόντρα στην Μπρόντμπι για το πρωτάθλημα Δανίας, έπειτα από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η εντός έδρας ήττα της Κοπεγχάγης από τον ΠΑΟΚ στην 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League δεν ήταν κακή παρένθεση. Εξάλλου, είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ακολούθησε ακόμα μία ήττα στη Superliga.

Το 1-2 από την Μπρόντμπι στο μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής στέρησε τη δυνατότητα από την Κοπεγχάγη να πιάσει τη Μίντιλαντ στην κορυφή.

Τα γκολ των Μόρτεν Φρέντρουπ και Αντρέας Μάξσε (με πέναλτι) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους και μπορεί ο Γιόνας Βιντ να μείωσε στο 64', οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

Ο Μάριος Οικονόμου έμεινε εκτός αποστολής για την Κοπεγχάγη, όπως και ο τραυματίας Ζέκα.

Την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την ουραγό Βέιλε του Δημήτρη Εμμανουηλίδη και στη συνέχεια ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση της Κοπεγχάγης: Γκράμπαρα, Ντικς, Χοτσολάβα, Μποϊλέσεν, Κρίστιανσεν, Λέραγκερ, Γιοχάνεσον (64' Γέλερτ), Στάγκε, Μπιελ, Μπέβινγκ (46' Χέιλουντ), Βιντ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ