ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κοπεγχάγη έριξε τριάρα στην Άαλμποργκ και πλησίασε στην κορυφή

Ο Γιοχάνεσον πανηγυρίζει γκολ της Κοπεγχάγης κόντρα στην Λίνκολν | 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιοχάνεσον πανηγυρίζει γκολ της Κοπεγχάγης κόντρα στην Λίνκολν | 25 Νοεμβρίου 2021 @2021 JAVIER FERGO/AP IMAGES

Η Κοπεγχάγη πήρε σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο επικρατώντας 3-1 της Άαλμποργκ και διατήρησε τις ελπίδες της για τίτλο στο πρωτάθλημα Δανίας, μειώνοντας στον έναν πόντο την απόσταση από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ.

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 στο Conference League απέναντι στην αδύναμη Λίνκολν το βράδυ της Πέμπτης, η Κοπεγχάγη πήρε φόρα και η ομάδα που ατύχησε να βρεθεί στο δρόμο της ήταν η Άαλμποργκ, με την ομάδα του Τόρουπ να επικρατεί με 3-1 εκτός έδρας.

Ο Λεράγκερ ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λεράγκερ στο 15', με τον Πριπ να φέρνει το ματς στα ίσα ένα λεπτό αργότερα αλλά την Κοπεγχάγη να επιστρέφει δυναμικά στο ματς και ουσιαστικά να το καθαρίζει, με τον Μπάρντζι στο 31ο λεπτό και τον Μπόβινγκ στο 41ο λεπτό να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Σημειώνεται πως με αυτή την επιτυχία, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ζέκα (νοκ-άουτ μέχρι το φινάλε της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού) έφτασε τους 33 βαθμούς και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την πρωτοπόρο Μίντιλαντ έχοντας πάντως ματς περισσότερο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ