CHAMPIONS LEAGUE

Η κοινή φωτογραφία Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ που θέλει να βάλει τέλος στις φήμες περί άσχημων σχέσεων στην Παρί

Ο Μέσι, με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ μετά τη νίκη της Παρί επί της Σίτι
Ο Μέσι, με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ μετά τη νίκη της Παρί επί της Σίτι PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Νεϊμάρ μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι δημοσίευσε στα social media μία κοινή φωτογραφία μαζί με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες για κακή σχέση ανάμεσα στον Αργεντινό και τον Γάλλο

Με το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν οι Γάλλοι κέρδισαν 2-0 τη Μάντσεστερ Σίτι, πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στον πρώτο όμιλο.

Αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Νεϊμάρ δημοσίευσε στα social media μία κοινή φωτογραφία μαζί με τους Κιλιάν Εμπαπέ και τον Αργεντινό σούπερ σταρ, βάζοντας τέλος στις φήμες περί απομόνωσης του νεαρού Γάλλου από την υπόλοιπη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ισπανόφωνο στοιχείο επικρατεί στα αποδυτήρια με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία να έχουν κυρίαρχο ρόλο σε αυτά, με τον Εμπαπέ να είναι μακριά από την παρέα αυτή.

Μάλιστα, σύμφωνα η έλευση του Μέσι στους Παριζιάνους έχει αλλάξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια με τον 22χρονο στράικερ να είναι αποξενωμένος από της υπόλοιπη ομάδα σύμφωνα με την "Equipe" . Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ακόμα και οι σχέσεις του Γάλλου με τον Νεϊμάρ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές κάτι που αποτυπώθηκε και στο ξέσπασμα του Εμπαπέ το περασμένο Σάββατο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ