EUROPA LEAGUE

Η κλήρωση του Κυπέλλου UEFA

Η κλήρωση του Κυπέλλου UEFA
Κλήρωση UEFA

Λεβερκούζεν-Ζενίτ, Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ Λ, Μπάγερν-Χετάφε και Φιορεντίνα-Αϊντχόφεν στους "8"

Τέσσερις στροφές απέμειναν για τους 8 μονομάχους στο κύπελλο UEFA και η κλήρωση στη Νιόν έβγαλε τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Μάντσεστερ στις 14 Μαΐου.
Στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση τα 3 από τα 4 ζευγάρια που αναδείχθηκαν από το χέρι του Ντενις Λο δεν έχουν προϊστορία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα πέρα από εκείνο της Ρέιντζερς με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που έχουν ξανασυναντηθεί το 1971 στο Κύπελλο Κυπελλούχων.

Οι δύο αναμετρήσεις είχαν λήξει ισόπαλες με 3-2. Στον επαναληπτικό που είχε διεξαχθεί στην Πορτογαλία, το ματς, όπως ήταν φυσικό μετά και το 3-2, πήγε στην παράταση με τους Σκωτσέζους να παίρνουν τελικά την πρόκριση με σκορ συνολικό σκορ 4-3.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Λεβερκούζεν - Ζενίτ

Ρέιντζερς - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Μπάγερν Μονάχου - Χετάφε

Φιορεντίνα - Αϊντχόφεν

Το "σταύρωμα" των ημιτελικών:

Μπάγερν ή Χετάφε - Λεβερκούζεν ή Ζενίτ

Ρέιντζερς ή Σπόρτινγκ Λ. - Φιορεντίνα ή Αϊντχόφεν

Τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 3 και ενώ οι επαναληπτκοί στις 10 Απριλίου. Όσο για τα παιχνίδια των ημιτελικών είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 24 Απριλίου και 1 Μαΐου.

Ο τελικός που θα λάβει χώρα στο Μάντσεστερ και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, "Σίτι οφ Μάντσεστερ" έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου.






















TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ