ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Καραμπάγκ έκανε το 8/8 με τα δεύτερα πριν από τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Καραμπάγκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
Οι παίκτες της Καραμπάγκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 INTIME SPORTS

Η Καραμπάγκ πέρασε με νίκη 1-0 από την έδρα της Καμπάλα κι έκανε το 8/8 στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, παρά τις αλλαγές της ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Η Καραμπάγκ επικράτησε της Καμπάλα εκτός έδρας με 1-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν κι έκανε το 8/8 στη σεζόν, παρότι ο Κούρμπαν Κουρμπάνοβ έκανε αρκετές αλλαγές.

Ύστερα από το θρίαμβο 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Αζέρος τεχνικός χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς και μάλιστα στο 27' στάθηκε άτυχος, αφού ο Λεάντρο Αντράντε αποχώρησε τραυματίας.

Στο 43' άρχισε να αλλάζει η τύχη, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ίλκιν Κιρτίμοβ με απευθείας κόκκινη κάρτα και στο 58' ο Φίλιπ Όζομπιτς σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Γκουγκεσασβίλι, Μεντίνα, Μεντβέντεβ, Χουσεΐνοβ, Μπαϊράμοβ, Ρομάο (75' Γκαράγεβ), Γιάνκοβιτς (60' Ζουμπίρ), Αντράντε (27' Ιμπραχιμλί), Όζομπιτς (75' Κουαμπένα), Γκουρμπανλί, Σεϊντάεβ (60' Κάντι)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ