ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ αλλάζει όνομα και έμβλημα τον Μάρτιο

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν το γκολ του Λουκάκου
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν το γκολ του Λουκάκου Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", η Ίντερ θα προχωρήσει σε αλλαγή ονόματος και εμβλήματος τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο των εορτασμών των 113 ετών απ' την ίδρυσή της, ακολουθώντας τα βήματα της Γιουβέντους.

Σε ολικό... rebranding προχωρά η Ίντερ, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport". Το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Κινέζοι ιδιοκτήτες θα ακολουθήσουν τα βήματα της Γιουβέντους, αλλάζοντας το έμβλημα, αλλά και το... όνομα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 113 χρόνια απ' την ίδρυση του συλλόγου, η Ίντερ θα μετονομαστεί από "Football Club Internazionale Milano" σε "Inter Milan", με σκοπό να αποκτήσει μία εξωστρέφεια και να γίνει πιο... θελκτική στους φιλάθλους παγκοσμίως.

Παράλληλα, το έμβλημα της ομάδας αναμένεται να γίνει πιο minimal, στη λογική εκείνου της Γιουβέντους, με τα γράμματα "I" και "M" να πρωταγωνιστούν στο νέο σήμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και... ουρανοξύστες, που αποτελούν σύμβολο για μία βιομηχανική πόλη, όπως το Μιλάνο.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να υπάρξει και τέλος εποχής για τον ιστορικό χορηγό της ομάδας, την Pirelli, με τον κινεζικό κολοσσό "Evergrande Group" που ασχολείται με real estate, να βρίσκεται στην... pole position για να αποτελέσει τη βασική χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ