ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η Ηλιούπολη στη Super League 2

Από τον αγώνα της Ηλιούπολης με την Καλλιθέα για ματς Κυπέλλου
Από τον αγώνα της Ηλιούπολης με την Καλλιθέα για ματς Κυπέλλου INTIME

Η Ηλιούπολη επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 12 χρόνια, καθώς ανακοίνωσε ότι έλαβε πρόσκληση από τη Super League 2 να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα την οποία και έκανε αποδεκτή.

Η Ηλιούπολη θα καλύψει το ένα από τα δύο κενά που άφησαν η Ξάνθη και ο Εργοτέλης στη Super League 2. Ο "Ήλιος" δέχθηκε πρόσκληση από τη λίγκα και την έκανε αποδεκτή, με αποτέλεσμα να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 12 χρόνια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν και τυπικά τα υπόλοιπα κενά, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: "Μετά από 12 χρόνια, η Ηλιούπολη ξανά στις μεγάλες κατηγορίες!

Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα και την πόλη μας, καθώς η Ηλιούπολη προσκλήθηκε για να συμμετάσχει στη Superleague 2 για την σεζόν 2022-2023.

Οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ ο προγραμματισμός έχει ήδη προχωρήσει και η ομάδα είναι έτοιμη να σταθεί ανταγωνιστικά στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Ηλιούπολη, καλεί τις επιχειρήσεις και τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα στις επαγγελματικές κατηγορίες, αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας της ομάδας, ο οποίες είναι διαθέσιμες σε 2 σημεία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις κάρτες διαρκείας, εδώ.

Ο Ήλιος Ψηλά!".

TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ