ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους καταθέτει πρόταση για Βλάχοβιτς, προς Μπαρτσελόνα ο Μοράτα

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα © 2021 RICCARDO DE LUCA / AP IMAGES

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γιουβέντους θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς και αυτό δεν αποκλείεται να στείλει τον Άλβαρο Μοράτα στη Μπαρτσελόνα.

Η Φιορεντίνα αποφάσισε να βγει μπροστά και να κάνει ξεκάθαρη τη θέση της για την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον αθλητικό διευθυντή της, Ντανιέλε Πραντέ, να παραδέχεται πως οι βιόλα έχουν δύο προτάσεις για τον Σέρβο (από Γιουβέντους και Άρσεναλ) και πως είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί να βρεθεί κάποια ομάδα να προσφέρει τουλάχιστον 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στη βέκια σινιόρα, η οποία σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φιορεντίνα για Βλάχοβιτς και πως εκείνος θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό των μπιανκονέρι.

Στην περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση, αυτό φέρνει εξελίξεις και στην περίπτωση του Άλβαρο Μοράτα, με τον Ρομάνο να τονίζει πως κινείται προς την Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ισπανό επιθετικό, προκειμένου να τον φέρει στο Καμπ Νου.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ SERIE A LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ