ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους απέρριψε προτάσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ από Τσέλσι και Λίβερπουλ για Κιέζα

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους στην αναμέτρηση με την Έμπολι για την Serie A | 28 Αυγούστου 2021
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους στην αναμέτρηση με την Έμπολι για την Serie A | 28 Αυγούστου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Περιζήτητος ήταν το καλοκαίρι που πέρασε ο Φεντερίκο Κιέζα, με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ να προσφέρουν στη Γιουβέντους πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν και τη Γηραιά Κυρία να δίνει αρνητική απάντηση και εν τέλει να δικαιώνεται.

Η Γιουβέντους έκανε το 2 στα 2 στο Champions League, με τον Φεντερίκο Κιέζα να χαρίζει στους "μπιανκονέρι" το βράδυ της Τετάρτης (29/9) τη νίκη απέναντι στην Τσέλσι (1-0). Μάλιστα, ο παίκτης που έδωσε τη χαριστική βολή στους πρωταθλητές Ιταλίας ήταν εκείνος που το περασμένο καλοκαίρι ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευσα του Corriere dello Sport, ο 23χρονος Ιταλός υπήρξε περιζήτητος στο μεταγραφικό παζάρι με ομάδες μάλιστα της Premier League να είναι διατεθειμένες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Συγκεκριμένα, τόσο η Τσέλσι, όσο και η Λίβερπουλ προσέφεραν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, με τη Βέκια Σινιόρα όμως να μην ενθουσιάζεται και να αποφασίζει να τον κρατήσει.

Ο Κιέζα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν διατίθεται προς πώληση, με τους "μπιανκονέρι" έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του Ιταλού πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν για κανένα ποσό. Με τον τρόπο αυτό, του δείχνουν πως είναι ένα από τα πλέον σημαντικά γρανάζια για τον σύλλογο, ενώ κι εκείνος με τον τρόπο του τους δικαιώνει γι' αυτή τους την απόφαση.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ