ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Η Gazzetta dello Sport έκανε αφιέρωμα σε λάθος Μπούκσα έπειτα από το χατ τρικ του Πολωνού

Η Gazzetta dello Sport έκανε αφιέρωμα σε λάθος Μπούκσα έπειτα από το χατ τρικ του Πολωνού
GAZZETTA DELLO SPORT

Η ιστοσελίδα της Gazzetta dello Sport υπέπεσε σε γκάφα, αφού έκανε αφιέρωμα σε λάθος διεθνή Πολωνό ποδοσφαιριστή, ύστερα από το χατ τρικ που σημείωσε ο Άνταμ Μπούκσα κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Η Gazzetta dello Sport έπεσε θύμα μιας συνωνυμίας δύο Πολωνών ποδοσφαιριστών και έκανε αφιέρωμα σε λάθος Μπούκσα, έπειτα από το χατ τρικ που σημείωσε ο διεθνής παίκτης στη νίκη 7-1 επί του Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Άνταμ Μπούκσα ήταν ο παίκτης που σημείωσε τα τρία γκολ, ο Αλεκσάντερ Μπούτσκα ήταν αυτός που είδε να γίνεται πρωτοσέλιδο στην ιταλική αθλητική ιστοσελίδα.

Οι ιθύνοντες της Gazzetta έκαναν λόγο για "golden boy της Τζένοα" και για "μπομπέρ της Τζένοα", προχωρώντας σε ένα αφιέρωμα στον 18χρονο επιθετικό των Γενοβέζων, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Βίσλα το καλοκαίρι.

Στην πραγματικότητα, τα τρία γκολ σημείωσε ο 25χρονος μέσος της Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, ο οποίος, πάντως, έχει περάσει κι αυτός από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Κ19 της Νοβάρα τη σεζόν 2013-2014.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ