ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η ισπανική λίγκα χάνει τη μάχη κατά της ανανέωσης του συμβολαίου του Εμπαπέ με Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε φιλικό στο Τόκιο
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε φιλικό στο Τόκιο © 2022 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC, η La Liga έχασε και τις τρεις πρώτες απόπειρες αμφισβήτησης των όρων ανανέωσης του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, μια μάχη που τρέχει από τις 17 Ιουνίου ο δικηγόρος Χουάν Μπράνκο.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και οι ετήσιες απολαβές του που αγγίζουν τα 50.000.000 ευρώ είχαν προκαλέσει σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάλιστα, ο Χουάν Μπράνκο, δικηγόρος της ισπανικής La Liga, είχε ανακοινώσει στις 17/6 την έναρξη διαδικασίας κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και του Γάλλου για την αποτροπή της κατοχύρωσης του συμβολαίου του εξαιτίας του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC, η ισπανική λίγκα έχασε τη μάχη για τις τρεις πρώτες απόπειρες αμφισβήτησης των όρων της σύμβασης του Εμπαπέ.

"Το περιμέναμε, ήταν μια τεχνική έκκληση, αυτό που έχει σημασία είναι η κρίση επί της ουσίας, που μπορεί να μην παρέμβει πριν από το τέλος της σεζόν 2022-2023", ήταν αυτά που δήλωσε ο Μπράνκο μετά την ολοκλήρωση της απόφασης στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η τελευταία διαδικασία θα πρέπει να διεκπεραιωθεί στα τέλη Ιανουαρίου - αρχές Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ