ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "φτώχεια" στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και η σημασία του Κάτσε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
Κάτσε EUROKINISSI SPORTS

Η πάμφτωχη μεταγραφική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού περιορίζεται προς το παρόν στην προσπάθεια δανεισμού του 'Εργκους Κάτσε και το χάσμα με τον ΠΑΟΚ έχει μειωθεί.

Στην παραμονή του Έργκους Κάτσε στο Κορωπί περιορίζεται - τουλάχιστον προς το παρόν - η μεταγραφική... δραστηριότητα του τιμωρημένου από UEFA και Super League Παναθηναϊκού, ο οποίος φαίνεται να αγγίζει το στόχο του μετά από... σίριαλ τριών εβδομάδων.

Ούτως ή άλλως, βεβαίως, αυτό το σίριαλ είχε εξ αρχής ημερομηνία λήξης, διότι το συμβόλαιο του Κάτσε με τον Παναθηναϊκό από τον προηγούμενο δανεισμό του λήγει το Σάββατο 30 Ιουνίου. Κι αν οι Πράσινοι δεν θέλουν να «ξοδέψουν» τη μία απ’ τις δύο ανανεώσεις που (θα) έχουν δικαίωμα να κάνουν με βάση τους μεταγραφικούς περιορισμούς, θα πρέπει να συμφωνήσουν με τον ίδιο τον 25χρονο μέσο και με τον ΠΑΟΚ μέχρι αύριο (Παρασκευή, 29/6).

Αφού ο ΠΑΟΚ απέσυρε (μετά την ψηφοφορία στη Σούπερ Λίγκα για εκλογή νέου προέδρου...) το "μαύρο" που είχε ρίξει στον Παναθηναϊκό και άνοιξε πάλι το παράθυρο για τον δανεισμό του Κάτσε που δεν έχει ταξιδέψει στην Ολλανδία με την αποστολή του Δικέφαλου, όλος ο... τζόγος γίνεται για κάποιες... δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Για το ποσό που θα καλύψουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ από το συμβόλαιο του παίκτη, ύψους 380.000 ευρώ.

Μέχρι τώρα οι Πράσινοι έχουν φτάσει στις 190.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ στις 160.000 ευρώ. "Λείπουν" 30.000 ευρώ. Αν βάλει νερό στο κρασί της μία από τις τρεις πλευρές (ή και οι τρεις), η συμφωνία θα επιτευχθεί. Και θα είναι πολυτιμη για έναν Παναθηναϊκό που έχει ξεμείνει με μεσαία γραμμή αποτελούμενη από Τζανδάρη, Δώνη και Στάικο, εφόσον ο Δημήτρης Κουρμπέλης λογίζεται ως στόπερ. Αν δεν πωληθεί φυσικά...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ