ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Για την πρώτη θέση η Βραζιλία κόντρα στην Ελβετία

Ο Ρισάρλισον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σερβία
Ο Ρισάρλισον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σερβία @ 2022 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Πάνω από 630 αγορές στο Πάμε Στοίχημα για τον σημερινό αγώνα (18:00) της Βραζιλίας με την Ελβετία.

Έχοντας προσφέρει την στιγμή του Μουντιάλ με το πιο ωραίο γκολ της διοργάνωσης, αυτό του Ριτσάρλισον κόντρα στην Σερβία, η Βραζιλία αντιμετωπίζει στις 18:00 την Ελβετία, στοχεύοντας στη νίκη που θα φέρει την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι Ελβετοί είχαν επίσης νικηφόρα πρεμιέρα με επικράτηση κόντρα στο Καμερούν και απόψε έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην «Σελεσάο».

Χωρίς τον Νεϊμάρ αλλά και χωρίς ήττα την δεύτερη αγωνιστική

Σε δεύτερη αγωνιστική Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία έχει ηττηθεί μόνο το 1966 από την Ουγγαρία. Έκτοτε έχει 10 νίκες, καμία ήττα και 3 ισοπαλίες με συνολικά γκολ 22-2.

Στην συγκεκριμένη προϊστορία κόντρα στους Ελβετούς είναι στο 3-4-2 με 11-9 γκολ. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η Ελβετία δείχνει σταθερότητα και χαρακτήρα στις μεγάλες διοργανώσεις. 7 από τις 8 τελευταίες νίκες της Βραζιλίας έχουν έρθει με περισσότερο από ένα γκολ διαφορά και η νίκη της «Σελεσάο» με χάντικαπ 0-1 προσφέρεται στο Πάμε Στοίχημα σε απόδοση 2.72. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Ο Νεϊμάρ δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ωστόσο η πληρότητα του ρόστερ είναι τέτοια που όποιος και να αγωνιστεί μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά.

Παίζεις MUNDOBALL και σηκώνεις εσύ την κούπα του Παγκοσμίου

Μαζί με το Παγκόσμιο συνεχίζεται και το ΜundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Mε το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη. Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

Mε το ΜundoBall φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σκοράρεις με το ΜundoBall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ