ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Η εξήγηση του Ρόμπι Γουίλιαμς για το μεσαίο δάχτυλο στην τελετή έναρξης

Η εξήγηση του Ρόμπι Γουίλιαμς για το μεσαίο δάχτυλο στην τελετή έναρξης

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς που τραγούδησε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, έδειξε το μεσαίο του δάκτυλο στην κάμερα, ενώ τραγουδούσε. Πώς το εξήγησε ο ίδιος; Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο 44χρονος Άγγλος τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς, τραγούδησε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Μπροστά σε 80.000 θεατές στο Λουζνίκι, αλλά και ενώπιον εκατομμυρίων φιλάθλων που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση, αποφάσισε να δείξει το μεσαία του δάκτυλο, ενώ τραγουδούσε.

Στην πίεση που ένιωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του απέδωσε την άκομψη κίνηση που έκανε, η οποία προκάλεσε αμηχανία σε όλους. Ο ίδιος δήλωσε πως ήθελε να δείξει πως απομένει ένα λεπτό μέχρι την έναρξη του ματς και πως δεν κατανόησε τι είχε συμβεί.

"Ένιωσα μεγάλη πίεση, γιατί έμενε ένα ακόμα λεπτό και δεν ήξερα τι να κάνω σε μισό λεπτό. Οπότε έκανα την αντίστροφη μέτρηση για ένα λεπτό", είπε αρχικά και συνέχισε για το αν μετάνιωσε:

"Δεν με εμπιστεύομαι. Δεν ξέρω τι να κάνω σε κάθε περίπτωση. Δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό που είχα στο μυαλό μου, είναι να τραγουδήσω σωστά και να μην πέσω. Δεν σκεφτόμουν κάτι, είναι σαν να υπάρχει ένα φράγμα μεταξύ του εαυτού μου και της λογικής. Κάτι συνέβη και πέντε λεπτά μετά είπα: Το έκανα όντως; Ναι, το έκανα".

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ