ΡΟΜΑ

Η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Μουρίνιο ως μοντέρνος Ιούλιος Καίσαρας

Η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Μουρίνιο ως μοντέρνος Ιούλιος Καίσαρας
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΓΚΡΕΜΠ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο οδήγησε την Ρόμα στην κατάκτηση του Conference League και ενέπνευσε καλλιτέχνη να φτιάξει τοιχογραφία σε κεντρικό σημείο της ιταλικής πρωτεύουσας, με τον Special One να κρατάει το τρόπαιο ντυμένος ως Ιούλιος Καίσαρας.

Η Αρένα Κομπετάρε των Τιράνων έγινε πεδίο δόξας για την Ρόμα αφού με το 1-0 επί της Φέγενορντ στον τελικό του Conference League το βράδυ της Τετάρτης, κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο μετά από το 2008 και τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της μετά το 1961.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ζοζέ Μουρίνιο, που έκανε το "5 στα 5" σε ευρωπαϊκούς τελικούς στο πλαίσιο της προπονητικής καριέρας του, έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς των τζαλορόσι στο φινάλε και η αγάπη μάλιστα αυτή εκδηλώθηκε και με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Για αυτό φρόντισε ο καλλιτέχνης Χάρι Γκραμπ, ο οποίος σχεδίασε μία τοιχογραφία κοντά στη στάση μετρό "Circo Massimo", όπου τιμώμενο πρόσωπο είναι ο 59χρονος Πορτογάλος, κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο του νεοσύστατου Conference League ντυμένος ως Ιούλιος Καίσαρας, ο θρυλικός Ρωμαίος αυτοκράτορας.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CONFERENCE LEAGUE SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ