ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η ειρωνική απάντηση του Γκουαρδιόλα στον Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν μου αρέσει που ο Χάλαντ πετυχαίνει τρία γκολ, ζηλεύω"

Η ειρωνική απάντηση του Γκουαρδιόλα στον Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν μου αρέσει που ο Χάλαντ πετυχαίνει τρία γκολ, ζηλεύω"
© 2022 LEILA COKER / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε στα σχόλια που έκανε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την αρνητική επιρροή που έχει ο εγωϊσμός του στον Έρλινγκ Χάλαντ, απαντώντας του ειρωνικά ότι έχει δίκιο σε όσα είπε.

Τα σχόλια του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για τον Έρλινγκ Χάλαντ και την αρνητική επιρροή του Πεπ Γκουαρδιόλα επάνω του, δεν έμειναν αναπάντητα από τον Ισπανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φούλαμ για το σχόλιο του "Ιμπρακατάμπρα" απάντησε με διάθεση ειρωνείας ότι ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν έχει δίκιο σε όσα είπε, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσφορία του για τη συγκεκριμένη δήλωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκουαρδιόλα για τον Ζλάταν: "Έχει δίκιο. Σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το κλαμπ, ο εγωϊσμός μου είναι πάνω από κάθε άλλον. Δεν μου αρέσει όταν ο Χάλαντ πετυχαίνει τρία γκολ και όλα όσα κάνει. Ζηλεύω. Ειλικρινά, ζηλεύω. Του λέω «Έρλινγκ, σε παρακαλώ μη βάζεις άλλα γκολ, διαφορετικά η Sun και η Daily Mail δεν θα μιλούν για μένα»"".

Υπενθυμίζεται ότι οι Γκουαρδιόλα και Ιμπραχίμοβιτς συνυπήρξαν για μια σεζόν (2009/10) στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ο Σουηδός αποχώρησε από τη Βαρκελώνη, εκτοξεύονται συχνά πυρά κατά του πρώην προπονητή του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ