ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διοίκηση θα αποφασίσει για τον Εσιέν

Η διοίκηση θα αποφασίσει για τον Εσιέν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα χρησιμοποιεί τον Μάικλ Εσιέν στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού όταν και αν το κρίνει απαραίτητο και η διοίκηση θα λάβει αποφάσεις για τα περαιτέρω.

Ασφαλώς, η μεταγραφή του Μάικλ Εσιεν δεν έχει δικαιολογήσει στο ελάχιστο τις προσδοκίες που αναπτύχθηκαν τον προηγούμενο Μάιο. Ο Γκανέζος αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού έως τον Νοέμβριο, αλλά ούτε και έκτοτε που χρησιμοποιείται σταθερά έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά, με εξαίρεση ελάχιστες εκλάμψεις.

Είναι λογικό στις τάξεις των οπαδών να κυριαρχεί η απογοήτευση για τον 33χρονο χαφ, όπως και στη διοίκηση να μην είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία για την αποδέσμευση του Εσιέν, ούτε έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το χειρισμό της υπόθεσης του. Διότι αμείβεται με πολλά χρήματα, δυσανάλογα με όσα προσφέρει στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Ιταλός προπονητής έδειξε με τις περιπτώσεις των Μπούρμπου και Δώνη, πως εάν από τη διοίκηση του υποδειχθεί ότι ένας ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται, θα σεβαστεί την απόφαση. Ο ίδιος δεν έχει σκοπό να θέσει στο περιθώριο τον Εσιέν και θα τον χρησιμοποιεί αναλόγως με την αγωνιστική του κατάσταση και με βάση το σχεδιασμό του.

Άλλωστε, αυτός επέμεινε στη χρησιμοποίηση του, επιχειρώντας να τον επαναφέρει σε ρυθμό μέσω συνεχόμενων συμμετοχών, παρότι ο Εσιέν δεν είχε καλή απόδοση. Ο Στραματσόνι δίνει σημασία στην ποιότητα και στην προσωπικότητα του Γκανέζου και όσο τον έχει στη διάθεση του, θα επιχειρήσει να τις εκμεταλλευτεί.

Εξυπακούεται πως ο Στραματσόνι θα εκφράσει την άποψή του για το μέλλον του Εσιέν, ωστόσο δεν πρόκειται αυτός να απαιτήσει την απομάκρυνση του. Τα περαιτέρω θα ξεκαθαρίσουν από τις συζητήσεις που θα διεξαχθούν μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των διοικούντων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ