PREMIER LEAGUE

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε το δανεισμό του Όλσεν από την Ρόμα

Ο Ρόμπιν Όλσεν με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας στο πλαίσιο αγώνα με την Ουκρανία για το Euro 2020 | 28 Ιουνίου 2021
Ο Ρόμπιν Όλσεν με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας στο πλαίσιο αγώνα με την Ουκρανία για το Euro 2020 | 28 Ιουνίου 2021 @2021 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Η Άστον Βίλα συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αφού μετά από τους Φιλίπε Κουτίνιο και Λούκας Ντιν, προχώρησε και σε τρίτη προσθήκη: αυτή του Ρόμπιν Όλσεν από την Ρόμα.

Η έλευση του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα πριν από λίγο καιρό έφερε άνεμο αλλαγής στο Μπέρμιγχαμ και αυτό καθρεφτίζεται και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους βίλανς να είναι από τις πλέον δραστήριες ομάδες της Premier League.

Οι Φιλίπε Κουτίνιο (δανεικός από την Μπαρτσελόνα) και Λούκας Ντιν (αποκτήθηκε από την Έβερτον) ήταν τα δύο πρώτα χτυπήματα ενώ δεν σταματούν εκεί, με την νέα προσθήκη να είναι στη θέση του τερματοφύλακα.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (18/1) η Βίλα, έκανε δικό της με τη μορφή δανεισμού από την Ρόμα τον Ρόμπιν Όλσεν, με τον Σουηδό κίπερ να παραμένει έτσι στο Νησί έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Championship) στο πρώτο μισό της σεζόν.

"Όταν ξύπνησα αυτό το πρωί και ήξερα πως θα υπογράψω για το σύλλογο, ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ