ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ "χρυσώνει" τον Βλάχοβιτς, ετοιμάζεται να δώσει συνολικά 180 εκατ. ευρώ

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα © 2021 RICCARDO DE LUCA / AP IMAGES

Τον Ντούσαν Βλάχοβιτς θέλει να κάνει δικό της η Άρσεναλ, η οποία σύμφωνα με την Daily Mail, ετοιμάζεται να δώσει συνολικά 180 εκατ. ευρώ αν τον αποκτήσει για πέντε χρόνια,

Την τελική κίνηση για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, ετοιμάζεται να κάνει η Άρσεναλ, η οποία αναμένεται να καταθέσει πρόταση στους "βιόλα" μέσα στον Ιανουάριο για τον νεαρό παίκτη.

Ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 16 γκολ βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ των Κανονιέρηδων και στη λίστα του Μικέλ Αρτέτα, που αναζητά στο χειμερινό μεταγραφικό περίοδο μία αξιόπιστη λύση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει συγκεκριμένα, πως αν ο αγγλικός σύλλογος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον 21χρονο φορ σε διάστημα πέντε ετών θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του 180 εκατ. ευρώ. Αν και το ποσό είναι αρκετά υψηλό, οι Κανονιέρηδες είναι διατεθειμένοι να το εξασφαλίσουν, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, η πρόταση θα αφορά σε πενταετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του Βλάχοβιτς να ανέρχονται εβδομαδιαία σε 360.000 ευρώ, ενώ η Φιορεντίνα αναμένεται να κερδίσει από τη μεταγραφή 69,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ