SERIE A

Η αποβολή του Μιχαΐλοβιτς στο Μπολόνια - Τζένοα και η απόγνωση στη χαμένη ευκαιρία στο 96'

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αποβάλλεται στο Μπολόνια - Τζένοα στις καθυστερήσεις
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αποβάλλεται στο Μπολόνια - Τζένοα GLOMEX/COSMOTE TV

Τεταμένα τα νεύρα στο φινάλε του Μπολόνια - Τζένοα και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, με αποτέλεσμα ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να εξαπολύει... γαλλικά προς τον ρέφερι της αναμέτρησης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του από το ματς. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του στην τελευταία φάση του αγώνα, με το δοκάρι και τον Σιρίγκου να βάζουν στοπ.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, η εκρηκτικότητα ακόμα και τώρα που είναι προπονητής δεν έχει σβήσει, πόσω μάλλον όταν βλέπει την ομάδα του να αδικείται. Ο τεχνικός της Μπολόνια έγινε έξαλλος στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Τζένοα και ενώ το σκορ ήταν 2-2, καθώς δεν πίστευε ότι δεν καταλογίστηκε φάουλ υπέρ των ροσομπλού.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, εξαπέλυσε... γαλλικά προς τον ρέφερι της αναμέτρησης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του από το παιχνίδι. Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του λίγο έλειψε να πάρει το τρίποντο, έχασε όμως μια ανεπανάληπτη ευκαιρία με το δοκάρι και τον Σιρίγκου να βάζουν στοπ. Χαρακτηριστική η απόγνωση των παικτών στη χαμένη ευκαιρία, όπως και η αντίδραση του ιδίου του Μιχαΐλοβιτς που δεν πίστευε πώς χάθηκε η ευκαιρία.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ