ΒΕΛΓΙΟ

Η Αντβέρπ ανακοίνωσε 11 κρούσματα κορονοϊού, αναβλήθηκε το ματς με την Κόρτραϊκ

Οι παίκτες της Αντβέρπ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Europa League
Οι παίκτες της Αντβέρπ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Europa League © 2021 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Θύμα του κορονοϊού έπεσε και η Αντβέρπ, η οποία ανακοίνωσε το Σάββατο (25/11) ότι εντοπίστηκαν 11 κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα εννέα είναι ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Κόρτραϊκ.

Η πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League, Αντβέρπ, "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό, καθώς το Σάββατο (25/12) έκανε γνωστό πως βρέθηκαν 11 κρούσματα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, τα εννέα από αυτά αφορούν ποδοσφαιριστές, ενώ τα υπόλοιπα δύο μέλη που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η κυριακάτικη (26/12) αναμέτρηση κόντρα στην Κόρτραϊκ στο βέλγικο πρωτάθλημα αναβλήθηκε.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της αντίπαλης ομάδας, η οποία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, έκανε λόγο για παράνομη απόφαση, στηριζόμενη στο ότι δεν υπάρχει κανονισμός της ομοσπονδίας που να επιτρέπει την αναβολή αγώνων σε περίπτωση υψηλού αριθμού θετικών παικτών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Κόρτραϊκ υπάρχουν μόνο τρεις βασικοί παίκτες της ομάδας της Αμβέρσας που έχουν συμπτώματα.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ