ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μπέιλ για εθνική Αγγλίας: "Μην ξαναπείς ότι θα παίξω εκεί, αν θέλεις να γίνεις ατζέντης μου"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λευκορωσία για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Τσεντράλνι Στάντιον", Καζάν | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λευκορωσία για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Τσεντράλνι Στάντιον", Καζάν | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 ALEXEI NASYROV / AP IMAGES

Ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ, αποκάλυψε έναν διάλογο που είχε με τον σταρ της Ρεάλ όταν τον ρώτησε αν θέλει να αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας, μίας και η γιαγιά του κατάγεται από εκεί.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ετοιμάζεται να συμπληρώσει τα 100 παιχνίδια με το εθνόσημο της Ουαλίας στο στήθος στην αναμέτρηση με τη Λευκορωσία το Σάββατο (13/11) στα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον μάνατζέρ του, Τζόναθαν Μπαρνέτ, να αναφέρεται στη μεγάλη αγάπη και αφοσίωση του σταρ της Ρεάλ στη χώρα του.

Ο Μπαρνέτ αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε πριν από χρόνια με τον Ουαλό διεθνή, αφού τον είχε ρωτήσει για το αν ήθελε να αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας, καθώς η γιαγιά του είχε καταγωγή από τη χώρα. Η αντίδραση του Μπέιλ ωστόσο, ήταν ξεκάθαρη.

"Από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τον Μπέιλ και τον πατέρα του, μου εξήγησε πόσο ξεχωριστή είναι για εκείνον η Ουαλία. Όταν είχα μιλήσει μαζί του, είχε τη δυνατότητα να παίξει για την Αγγλία. Μου είπε: "Ποτέ μην το ξαναπείς αυτό αν θέλεις να γίνεις ατζέντης μου. Είμαι ένας φανατικός Ουαλός", εξήγησε ο Μπαρνέτ σε μία δήλωσή του.

Ο Μπέιλ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο Euro με την Ουαλία, φιλοδοξεί να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ουαλία διεκδικεί μαζί με την Τσεχία τη δεύτερη θέση στον πέμπτο όμιλο, για να έχει την ευκαιρία να παίξει στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Αν φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ουαλία, νομίζω ότι θα είναι η κορωνίδα του. Η Ουαλία έχει παίξει μόνο σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της. Ήταν το 1958, στο οποίο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά", κατέληξε ο Μπαρνέτ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ