ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αλ Αχλί κλείνει τον Ντεναγέρ, που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ο Τζέισον Ντεναγέρ με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου
Ο Τζέισον Ντεναγέρ με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου © 2022 OLIVIER MATTHYS / AP IMAGES

Μία ανάσα από το να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποδεχόμενος πρόταση της Αλ Αχλί είναι ο Τζέισον Ντεναγέρ, ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά τα τελευταία 24ωρα τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Τζέισον Ντεναγέρ είχε μείνει ελεύθερος από την Λιόν στο τέλος της περασμένης σεζόν και ήταν μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν στο μπλοκάκι του Μίτσελ, ως υποψήφιο απόκτημα του Ολυμπιακού μέσα από τη δεξαμένη των free agents, ωστόσο όλα δείχνουν πως βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτή θα είναι η Σαμπάμπ Αχλί, με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι έτοιμη να τον εντάξει στο δυναμικό της.

"Ο Ντεναγέρ θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ώρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και κατόπιν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο", αναφέρει ο ρεπόρτερ, με τον 27χρονο Βέλγο στόπερ να έχει αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Λιόν στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League στις 14 Απριλίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ