ΑΕΛ

Η ΑΕΛ "κόβει" συμβόλαια τριών παικτών λόγω υπερβολικού λίπους!

Η ΑΕΛ "κόβει" συμβόλαια τριών παικτών λόγω υπερβολικού λίπους!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ο Νίκος Αναστασόπουλος κι άλλοι δύο παίκτες - τους οποίους δεν κατονομάζει - της βρέθηκαν με εργομετρικά ερασιτεχνών και τα συμβόλαιά τους θα λυθούν.

Από τα μέσα Απριλίου βρίσκεται στη Λάρισα ο Νίκος Αναστασόπουλος, καθώς επρόκειτο να επιστρέψει στην ΑΕΛ μετά τη θητεία του στη Λαμία την περυσινή σεζόν. Ωστόσο, το συμβόλαιο του 24χρονου αμυντικού μέσου, ουδέποτε ενεργοποιήθηκε από τους "βυσσινί".

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Λάρισας, εξηγεί ότι αυτό δεν έγινε επειδή βρέθηκε με λίπος "14" κι εμφάνισε αποτελέσματα "εργομετρικών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών". Μάλιστα, οι Θεσσαλοί ενημερώνουν ότι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές τους βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση κι έως εκ τούτου θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με αυτόν του Αναστασόπουλου και θα λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ήθελε να κάνει γνωστό για ευνόητους λόγους για ποια αιτία δεν ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο. Ο μόνος λόγος για τον οποίον απομακρύνθηκε, είναι τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων, στις οποίες υπεβλήθησαν τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες. 3 παίκτες μετρήθηκαν και βρέθηκαν με εργομετρικά ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος σε όλα τα εργομετρικά βρέθηκε κάτω του μετρίου, με αποκορύφωμα το λίπος του, που ήταν 14. Οι ανοησίες που αναρτά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αναστασόπουλος μας έφεραν στη δύσκολη θέση να κάνουμε αυτήν την ανακοίνωση.

Η ΑΕΛ δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο, είναι μεγάλο επαγγελματικό κλαμπ και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν συναίσθηση των υποχρεώσεων τους, εφόσον θέλουν να αγωνίζονται σε αυτή. Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν με κακά εργομετρικά και με λίπος 14 και 19 αντιστοίχως και θα λυθούν και αυτών τα συμβόλαια τους".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ