ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν ξέρει τι να κάνει με τον Γούτα

Ο Γούτας με τη φανέλα του Ατρόμητου
Ο Γούτας με τη φανέλα του Ατρόμητου EUROKINISSI SPORTS

Η κλεισμένη μεταγραφή του Δημήτρη Γούτα από τον περασμένο Γενάρη, πλέον είναι στα αζήτητα. Ο παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί, δεν είναι στην αποστολή για το Πήλιο και η ΑΕΚ ψάχνει πλέον τι θα κάνει μαζί του.

Τον περασμένο Ιανουάριο, το SPORT24 είχε αποκαλύψει τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον (πρώην πλέον) στόπερ του Ατρόμητου, Δημήτρη Γούτα, ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε πρόταση της πρώην ομάδας του για ανανέωση, με το ρίσκο να μείνει εκτός αγώνων για το επόμενο 6μηνο.

Όλοι στο Περιστέρι γνώριζαν ότι είχε συμφωνήσει με την Ένωση, άλλωστε είχε αποκτήσει και το σχετικό δικαίωμα καθώς θα έμενε ελεύθερος 6 μήνες μετά. Έτσι δεν τον έβαλαν σε καραντίνα.

Ο 26χρονος στόπερ αποτέλεσε εισήγηση εξω-διοικητικού συνεργάτη της ομάδας, ο οποίος μάλιστα δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο.

Είχε βάλει κι ένα γκολ στην ΑΕΚ -σύνηθες λανθασμένο κριτήριο ελληνικών ομάδων για να παίρνουν παίκτες- και παρά της εντός ομάδας αντίθετες φωνές που δεν εισακούστηκαν (πλέον δεν έχει και σημασία από ποιους), ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενέκρινε την απόκτησή του. Ο παίκτης πήγε στα γραφεία της ομάδας με τον ατζέντη του και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Σήμερα (17/06) η ΑΕΚ αναχωρεί για το Πήλιο, δίχως τον Γούτα στην αποστολή της, καθώς δεν έχει καν ανακοινωθεί η απόκτησή του. Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε καθώς και από τις δύο πλευρές τηρείται σιγή ιχθύος, η ομάδα έχει αποφασίσει ότι τελικά δεν τον χρειάζεται, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Διαφορετικά θα είχε ήδη ενσωματωθεί στο ρόστερ. Και πλέον αναζητά τον τρόπο να βγάλει από επάνω της την ηθική δέσμευση που είχε μαζί του, ενώ δεν αποκλείεται εκείνο τον Γενάρη, να είχαν πέσει και υπογραφές. Αυτό το γνωρίζουν μόνοι οι εμπλεκόμενοι.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ μας είναι ότι στην περίπτωση που δεν αδειάσει αρκετός χώρος στις θέσεις των στόπερ, θέση για τον Γούτα δεν περισσεύει. Η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στους Μήτογλου, Σβάρνα και Λάτσι, έχει κλείσει τον Τζαβέλλα και υπάρχει ο Νεντελτσιάρου, ο οποίος θα αντικατασταθεί από άλλον στόπερ, που θα έρθει για βασικός.

Αυτοί είναι ήδη πέντε, οπότε θέση για επιπλέον έναν δεν υπάρχει. Εκτός αν πέραν του Ρουμάνου, πωληθεί και ο Σβάρνας, αλλά αυτά είναι επίσης υποθέσεις και θεωρίες.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ