ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποκτά το 70% των δικαιωμάτων του Γκατσίνοβιτς αντί 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τους Σέρβους

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη INTIME

Σερβικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ θα καταβάλλει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στην Χόφενχαϊμ για την αγορά του 70% των δικαιωμάτων του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με τους Γερμανούς να διατηρούν το 30% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Η ΑΕΚ κινήθηκε ταχύτατα και μεθοδικά για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, διαβλέποντας την αδυναμία του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει με αγορά από την Χόφενχαϊμ, και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να οριστικοποιηθεί το deal με τον γερμανικό σύλλογο για τον 27χρονο Σέρβο μέσο.

Σύμφωνα πάντως με τη σερβική ιστοσελίδα "Mozzartsport.com" η Χόφενχαϊμ δεν θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 2.000.000 ευρώ που προσδοκούσε αρχικά, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι κιτρινόμαυροι τα βρήκαν με την ομάδα της Bundesliga στη μισή τιμή.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα καταβάλλει το ποσό του 1.000.000 ευρώ για την αγορά του 70% των δικαιωμάτων του Γκατσίνοβιτς, με την Χόφενχαϊμ από την πλευρά της να διατηρεί το 30% ως ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που της επιτρέπει να ελπίζει πως θα βγάλει και άλλα χρήματα από τον παίκτη σε περίπτωση που παίζει καλά και πάρει εκ νέου μεταγραφή.

Όσον αφορά στη δική του συμφωνία με την ελληνική ομάδα, η σερβική ιστοσελίδα κάνει λόγο για υπογραφή τετραετούς συμβολαίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Γκατσίνοβιτς να έχει ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ