VIRAL

Η αδιανόητη ευκαιρία του Ζίρκζι μπροστά σε άδεια εστία

Ο Ζίρκζι χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τη φανέλα της Μπάγερν σε φιλικό προετοιμασίας με τον Άγιαξ | 24 Ιουλίου 2021
Ο Ζίρκζι χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τη φανέλα της Μπάγερν σε φιλικό προετοιμασίας με τον Άγιαξ | 24 Ιουλίου 2021 PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Τζόσουα Ζίρκζι θέλησε να υπενθυμίσει σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό πως "όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται" όταν πέρασε και τον γκολκίπερ στο φιλικό Μπάγερν - Άγιαξ και κατόρθωσε να μην σκοράρει μπροστά στην άδεια εστία.

Μπάγερν και Άγιαξ τέθηκαν αντιμέτωποι το απόγευμα του Σαββάτου (24/7) στην "Allianz Arena" στο πλαίσιο διεθνούς καλοκαιρινού φιλικού προετοιμασίας μεταξύ των δύο ομάδων, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 1-1 (0-1 ο Λάμπιαντ στο 10', 1-1 στο 40' ο Τσουπό-Μοτίνγκ) αλλά τα γκολ να συζητιούνται ελάχιστα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και αυτό γιατί εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ένας παίκτης που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σε μία φάση που και να θέλει δύσκολα θα μπορεί να επαναλάβει.

Ήταν το 44ο λεπτό, με τον Τζόσουα Ζίρκζι να περνάει και τον γκολκίπερ του Άγιαξ, με τον Ολλανδό φορ των Βαυαρών να είναι μόνος απέναντι σε ανυπεράσπιστη εστία και να πηγαίνει στο περπατητό για να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα, για να προλάβει την τελευταία στιγμή παίκτης των φιλοξενουμένων και να τον κόψει σωτήρια στο... παρά ένα.

TAGS VIRAL ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ