ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βραδιά για ποδόσφαιρο θέλει σχέδιο και πλάνο

Η βραδιά για ποδόσφαιρο θέλει σχέδιο και πλάνο

Μεγαλώσαμε και οι βραδιές ποδοσφαίρου με τους φίλους μας είναι πλέον σπάνιες. Ταυτόχρονα όμως είναι πιο οργανωμένες και άνετες από ποτέ.

Η βραδιά ποδοσφαίρου με τους φίλους είναι αθάνατη συνήθεια. Ξεκινάει από την ενηλικίωση και στην ουσία δεν σταματάει ποτέ. Όμως, όπως και το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλάζει μέσα στο χρόνο. Εξελίσσεται, εκσυχρονίζεται.

Πρώτα γιατί αλλάζουμε εμείς οι ίδιοι. Μεγαλώνουμε, δεν μπορούμε να επαναλαμβάνουμε τη βραδιά ποδοσφαίρου όσο συχνά θέλουμε, οπότε αυτομάτως αποκτά μεγαλύτερη αξία. Η σύνθεση πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή, η βραδιά ιδανικά απαλλαγμένη από οποιαδήποτε έννοια ή υποχρεώσεις. Το φαγητό πχ δεν μπορεί να είναι "ό,τι νά'ναι" όπως στην εβηβεία, το ραντεβού δεν μπορεί να είναι το πάλαι ποτέ χύμα του "τα λέμε το βράδυ".

Η βραδιά για ποδόσφαιρο θέλει σχέδιο και πλάνο

Τα πράγματα πρέπει να είναι συγκεκριμένα, αλλά και να τηρηθούν όπως πρέπει. Και η ανάγκη της οργάνωσης είναι ανάλογη της σημασίας του αγώνα. Δεν μπορεί στο μεγάλο ματς να έρχεσαι μετά τη σέντρα. Απαγορεύεται, η πόρτα δεν ανοίγει αν το κουδούνι ακουστεί μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Δεν μπορεί στο μεγάλο ματς να λυθούν τα ζητήματα του φαγητού μετά την έναρξη του αγώνα, όποιος θέλει τέτοια βαβούρα να δει το ματς σε καφενείο.

Θα μου πεις "είσαι παράξενος". Θα σου απαντήσω "ναι, αλλά στο δικό μου σπίτι μαζευτήκαμε". My house, my rules. Και δεν είναι ότι έχω μόνο απαιτήσεις, όχι. Μαζί με τις παραξενιές, έχω και τις λύσεις. Το BOX, το νέο food delivery app.

Η βραδιά για ποδόσφαιρο θέλει σχέδιο και πλάνο

Ιδανικό για τις απαιτητικές βραδιές, έτοιμο στο κινητό μου. Μεγάλος αριθμός συνεργαζόμενων καταστημάτων, για να καλύψεις κάθε περίεργο γούστο και για να μην ανέβουν οι τόνοι εξαιτίας του παράξενου που σου λέει "προσέχω ρε συ αυτόν τον καιρό, δεν ξέρω, τι άλλο έχει να παραγγείλουμε".

Η βραδιά για ποδόσφαιρο θέλει σχέδιο και πλάνο

"ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ". Ούτε φυλλάδια, ούτε τηλέφωνα, ούτε μιλάει, ούτε τίποτα. Πλέον κανείς δεν έχει δικαιλογία, έχει όλες τις επιλογές μπροστά στα δάχτυλά του.

Η βραδιά για ποδόσφαιρο θέλει σχέδιο και πλάνο

Το BOX σου δίνει κι άλλη, ακόμα σημαντικότερη λύση. Εφόσον η βραδιά έχει κανονιστεί μέρες πριν, μπορείς πλέον να αποφύγεις κάθε καθυστέρηση. Γιατί μπορεί πάντα να λέγεται το κλασικό "ελάτε νωρίς, να παραγγείλουμε, γιατί θα αργήσουν να τα φέρουν", αλλά πόσες φορές γίνεται πράξη; Πόσες φορές δεν πεθαίνεις από την πείνα επειδή αργεί ο ένας ο κλασικός;

Πλέον με το BOX δεν σε προδίδει πια η αφερεγγυότητα των ρεμαλιών που έχεις για φίλους. Το παίρνεις στα χέρια σου και κάνεις την παραγγελία σου όποτε θες. Ώρες πριν από τη σέντρα, ακόμα και μέρες πριν. Ναι, μέρες. Από την προηγούμενη, την ώρα που μιλάτε για το κανόνισμα, τους ρωτάς τι θέλουν να φάνε. Σημειώνεις, μπαίνεις στο BOX, διαλέγεις κατάστημα, κάνεις την παραγγελία σου και δηλώνεις μερα και ώρα που θες να την παραλάβεις.

Θες πριν τη σέντρα; Έρχονται. Τα θες στο ημίχρονο; Έρχονται. Θες να νικήσει σίγουρα η ομάδα σου; Αυτό δεν το κάνει ακόμα το BOX, το νέο food delivery app.

Η βραδιά για ποδόσφαιρο θέλει σχέδιο και πλάνο

Και την ώρα που οι φίλοι σου τρώνε και αναρωτιόνται πως τους πετσόκοψες έτσι, τους πετάς και το καλύτερο. "Με την παραγγελία που έκανα κέρδισα και MB για το κινητο". Τους πέφτει το σαγόνι. "Και κάθε φορά που παραγγέλνω κερδίζω πόντους που εξαργυρώνω σε εκπτώσεις, MB ή δωροεπιταγές. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, μάλιστα, κερδίζω 5πλάσιους πόντους με κάθε παραγγελία και τους εξαργυρώνω όποτε εγώ θέλω. Φέρε τώρα τις πατάτες που τις έχεις πάρει μπροστά σου και μη μιλάς, θέλω να δω το ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ