CHAMPIONS LEAGUE

"H UEFA θα επιτρέψει κόσμο στο Champions League, η τελική απόφαση σε κάθε χώρα"

Οπαδοί στον τελικό ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλλη
Οπαδοί στον τελικό ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλλη AP

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo η UEFA θα ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα (5/10) ότι θα επιτρέπεται η σταδιακή παρουσία φιλάθλων στο Champions League με την τελική απόφαση να εναπόκειται στις αρχές της χώρας που φιλοξενεί το ματς.

Το ματς του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Σεβίλλη λειτούργησε πιλοτικά για την UEFA καθώς η Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης φιλοξένησε για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού θεατές σε ευρωπαϊκό ματς.

Το γήπεδο της ουγγρικής πρωτεύουσας γέμισε κατά το 1/4 της χωρητικότητάς του (15.000) αποτελώντας οδηγό για την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo η UEFA θα ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα (5/10) ότι θα επιτρέπεται η σταδιακή παρουσία φιλάθλων στο Champions League με τήρηση αποστάσεων και χρήση προστατευτικών μέτρων .

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ η τελική απόφαση θα εναπόκειται στις αρχές της χώρας που φιλοξενεί το ματς. Για παράδειγμα μέχρι τώρα η Γαλλία έχει θεσπίσει ως ανώτατο όριο προσέλευσης 5.000 θεατές, η Γερμανία μέχρι και 10.000, η Αγγλία και η Ισπανία δεν το έχουν επιτρέψει ακόμη και τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς στους ομίλους του Champions League συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ