ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ

Η Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή μετά από 30 χρόνια. Πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 από την Τσέλσι. Είχε προηγηθεί η άνετη επικράτησή της με 4-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Απόψε, στις 22:15, στοEtihadStadium, η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη νέα πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση και μαθηματικά του τίτλου. Τους νέους πρωταθλητές θα χειροκροτήσουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Η Σίτι παραδίδει απόψε τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ.

ΤοPamestoixima.grπροσφέρει 0% γκανιότα στο ντέρμπι τηςPremierLeague, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Το ντέρμπι του πρώτου γύρου και η παράδοση στοEtihad

Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στοAnfieldη Λίβερπουλ επικράτησε με 3-1. Φαμπίνιο, Σαλάχ και Μανέ έδωσαν προβάδισμα 3 τερμάτων στους «κόκκινους». Η Σίτι απλά μείωσε το σκορ με τον Μπερνάρντο Σίλβα.

ΣτοEtihadη παράδοση είναι υπέρ της γηπεδούχου. Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε 6 νίκες, η Λίβερπουλ μία και 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε εφέτος τοLeagueCupκαι συνεχίζει στο κύπελλο, όπου στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ και σε όλα τα παιχνίδια τηςPremierLeagueτοPamestoixima.grπροσφέρει τοBoostΝίκηςκαι τοBetBuilder.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ