ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ψηφοφορία για την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα έρχεται στο Sport24.gr

Η ψηφοφορία για την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα έρχεται στο Sport24.gr

Το Sport24.gr και το NIVEA MEN σε καλούν να αναδείξεις την καλύτερη ομάδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μένουν μόνο λίγες ημέρες για να αρχίσει η μεγαλύτερη ψηφοφορία που κάναμε ποτέ στο Sport24.gr. Μαζί μας, το NIVEA MEN, η αγαπημένη μας σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης που στέκεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια δίπλα στο ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους με κάθε πιθανό τρόπο.

Φέτος, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για τους κορυφαίους. Να ανακαλύψουμε χάρη στη δική σας βοήθεια ποια είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα από τις αρχές της δεκαετίας του 90 μέχρι και τις μέρες μας. Ανάμεσά τους, θα δείτε φυσικά εστεμμένες σε κάθε διασυλλογικό επίπεδο. Θα δείτε ομάδες που έφτασαν στην κορυφή αλλά δεν κάρφωσαν τη σημαία τους. Θα δείτε αιώνιες κόντρες και αιώνιες φιλίες. Το σημαντικότερο όμως;

Θα είστε εσείς που θα αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Στις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάμε με την ψηφοφορία στη φάση των 32. Και κάθε εβδομάδα, κάθε Παρασκευή πρωί, θα ανακοινώνουμε τις ομάδες που περνούν στην επόμενη φάση και θα έχετε ξανά το δικαίωμα ψήφου για να καταλήξουμε να ανακοινώσουμε μαζί με το NIVEA MEN εκείνη την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια της καρδιάς σας.

Πάρτε μια μικρή γεύση στο βίντεο.

Παράλληλα, όπως θα δεις και στο microsite της ψηφοφορίας, το NIVEA MEN τρέχει και έναν διαγωνισμό για όλους εσάς που θα συμμετέχετε στην ψηφοφορία χαρίζοντας σε 15 τυχερούς μοναδικά set περιποίησης NIVEA MEN. Το NIVEA MEN kit περιέχει NIVEA MEN Αφρό, Gel & Κρέμα ξυρίσματος Sensitive, After Shave Sensitive Balm, After Shave Skin & Stubble Balm, Ντους Gel Sensitive & NIVEA MEN Crème. Με την κλήρωση του διαγωνισμού να πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Ας επιστρέψουμε όμως στα της ψηφοφορίας.

Ποιες είναι οι ομάδες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία μας; Θα τις δείτε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο site της ψηφοφορίας. Αλλά σήμερα θα σας δώσουμε μια μικρή ιδέα του τι θα περιμένετε. Κατ' αρχάς να πούμε ότι για κάθε ομάδα που θα συμμετέχει στην ψηφοφορία μας, υπάρχει ανάλυση και αιτιολόγηση για το γιατί επιλέχθηκε ανάμεσα σε τόσους συλλόγους.

Κι αφού μιλάμε για την καλύτερη ομάδα των τελευταίων τριάντα ετών, ποια ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα, βάλαμε στην ψηφοφορία;

Αυτή του 1998 με Σαντσίς, Ιέρο, Ρομπέρτο Κάρλος, Καρεμπέ, Ραούλ και Σούκερ; Μήπως αυτή του Μακελελέ, του Φίγκο, του Ζιντάν, του Ραούλ και του Μοριέντες; Ή μήπως αυτή της περασμένης τριετίας, των Πέπε, Ράμος, Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο; Η απάντηση είναι ΟΛΕΣ. Στις 32 ομάδες χωρέσαμε όλες εκείνες που η δημοσιογραφική ομάδα του Sport24.gr επέλεξε ως τις ιδανικότερες για την συγκεκριμένη ψηφοφορία. Οι κύριοι Θέμης Καίσαρης, Ηλίας Καλλονάς και Βαγγέλης Σταματόπουλος υπό το άγρυπνο βλέμμα του Παντελή Βλαχόπουλου, επέλεξαν αυτές τις 32 που θα συναντήσετε στην ψηφοφορία.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μερικές άλλες ομάδες θα έχουν διπλή και τριπλή εκπροσώπηση στην ψηφοφορία.

Το θέμα είναι ποια θα βρεθεί στην κορυφή της ψηφοφορίας του Sport24.gr και του NIVEA MEN. Κι αυτό μπορείς μόνο εσύ να το αποφασίσεις.

Η φάση των 32 έρχεται σε λίγες ημέρες στο Sport24.gr από το NIVEA MEN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ